Elektriska Montagebyrån installerade laddstationer

Vi har nyligen fått laddstationer installerade och monterade på vår tomt. Vi tog hjälp av Elektriska Montagebyrån för att få laddstationer installerade. Med laddstationer kan vi ladda vår elhybrid utan några problem alls. Det bästa är att bilen kan laddas under hela natten, vilket gör att batteriet alltid är fullt när bilen startas på morgonen.

En annan stor fördel är hur mycket snabbare och effektivare bilen laddas med en laddstation. Vi tog hjälp av kunniga personer som redan hade koll på detta. Givetvis använde vi oss av en behörig installatör. Det drog iväg lite i kostnad, men det känns ändå som att det är välinvesterade pengar. Vi är väldigt glada att vi lyckades få ett bidrag på 10 000,-. Det var viktigt för vår ekonomi.

Vi passade också på att integrera laddstationerna i vårt smarta hem. Detta gör att vi nu kan dokumentera energiförbrukningen och vi får därigenom reda på hur mycket vi lägger ut på vår elbilsladdning. Därmed kan vi göra uträkningar för vår ekonomi. Vi kan också se batterinivå och sätta på värme på bilen från mobilen. Vi funderar också på testa en ny tjänst som enligt egen utsago har timpris på elen och laddar bilen under dygnets billigaste timmar.