Billiga träpärlor online

Att köpa billiga träpärlor online är särskilt bra om du har många barn som gillar att göra egna smycken. Själv har jag köpt alla mina träpärlor online och det har varit mycket billigare än någon annanstans. Tyvärr är det väl så att om alla människor gör sina affärer online så dör ju de fysiska butikerna ut vad det lider. Det är redan många butiker som har fått stänga på grund av att efterfrågan minskar och det blir dyrare att driva en fysisk butik än en butik online. Snart gapar det tomt i butikslokalerna i städerna och det är bara de stora kedjorna som kommer att överleva, och kanske inte ens dom.

Smycken av träpärlor

Men det är svårt att stå emot att köpa billiga träpärlor online även om jag inte sparar in lika mycket pengar som om jag hade beställt en säng, då kan vi snacka om att göra bra affärer. Fast jag har ganska många barnbarn som älskar att leka och skapa med både träpärlor och andra typer av pärlor. Ni vet såna där man gjorde pärlplattor av som barn och gav bort i julklapp till mamma, farmor och mormor. Jag har nog gjort 100 stycken pärlplattor, om det räcker! Så jag om någon bör veta hur uppskattat det är med pärlor.

Träpärlor eller plastpärlor

Jag kan inte minnas att det ens fanns några träpärlor att få tag på när jag var liten. Det enda jag kommer ihåg är dom där plastpärlorna som hade olika färger och som alla gjorde halsband och armband av. Senare kom jättefina plastpärlor som var lite halvt genomskinliga, dom köpte jag till min dotter som älskade att göra smycken av dom. Men träpärlorna måste ha blivit populära på senare år och det har väl antagligen kommit med populariteten att tillverka egna smycken, då vill man gärna ha lite variation.