Julklappen till mamma

Ja, då var det dags igen. Att sätta sig och fundera på vad man ska köpa till mamma i julklapp. Hon som har exakt allt hon vill ha redan och saknar dessutom förmågan att själv fundera på vad hon skulle tänka sig att hitta på istället för en julklapp. Hon vägrar då istället säga någonting utan blir hellre utan julklapp. Hon skulle givetvis inte bli sur om jag inte kom med någon julklapp, men jag tycker det är så himla roligt att hitta på något som hon verkligen inte förväntar sig och se hennes min när hon får av pappret på julklappen som hon aldrig skulle ha förställt sig.

Så med många funderingar i huvudet fortsatte jag att försöka ta reda på vad hon skulle tänkas vilja ha i julklapp i år. Tur nog så var vi för några veckor sedan ute hos mamma och hjälpte till att sätta upp julbelysning. Det var rått ute och regnet hängde i luften men mamma ville så gärna få upp belysningen så jag tog på mig rejält med kläder för att slippa frysa och bli blöt. Mamma själv tar på sig mysbyxor i bomull och en jacka som hon brukar ha till jobbet. Jag frågade då försiktigt om hon inte ska ta på sig något mer oömt men fick svaret om att hon inte hade något annat. Och då föll polletten ned 🙂

L.brador i juklapp

Jag kan råda dig att klicka in här redan nu, läs mer, om du sitter i samma situation som jag. Idag är det inte särskilt vanligt att äga arbetskläder som man kan ha hemma när man grejar i trädgården. Jag fick med andra ord se mammas överraskade min i år igen och numera är hon utomhus i alla slags väder i kläder från L.brador som verkligen håller måttet 🙂