Geishakulor ger bättre orgasm

För kvinnor som vill uppleva riktigt sköna orgasmer finns det egentligen bara ett sätt, och det är träning. Men det är inte träning av några ben eller armmuskler, utan träning av slid och bäckenbottenmusklerna. För att träna bäckenbottenmusklerna behövs specialverktyg i form av geishakulor.

Geishakulor kan användas vid knipövningar, vid regelbunden träning bygger man upp musklerna och därmed får man starkare och skönare orgasmer. Knipkulor är också bra att använda för att motverka inkontinens. Något som kan uppstå hos kvinnor efter förlossningar. Att köpa knipkulor är därmed bra oavsett ifall man vill eller inte vill uppleva bättre och skönare orgasmer. Tränar man regelbundet kommer man också uppleva att man känner sig kåtare och en större vilja att vara sexuellt aktiv.

Kulorna har även andra positiva effekter. Bland annat är det med hjälp av kulorna möjligt att lättare nå orgasm än i vanliga fall. Ifall de används under samlag kan de få klitoris att bli erigerad, samt stimulerar båda partnerna.

Hur använder man geishakulor?

För att använda knipkulorna behöver man följa några få instruktioner:

Töm urinblåsan – detta ska göras innan man stoppar in kulorna i vaginan.
Täck kulorna med glidmedel – detta gör det lättare att föra in dem.
För in dem i vaginan – de bör föras in en i taget, förs in på samma sätt som en tampong.
Ha dem inne i några minuter – som minst ska man träna 15 minuter om dagen men för bättre effekt kan de sitta i några timmar.
Ifall en kula ramlar ut – tvätta av den med tvål och vatten och stoppa in den igen.
Hur de tas ut – att få ut kulorna från vaginan kan göras på flera olika sätt. Genom att nysa, hosta, hoppa upp och ner, samt göra nummer 2. Ifall man har kulor med snöre, går det att dra i detta för att få ut dem.

Detta var lite om geishakulor, hoppas ni får användning av dem.