Ska vi ta ett VPS?

Ett VPS tänker du? Vad är det? Eller så kanske du vet vad det är? För oss står det för ”varv på stan” och innebär att man liksom tar en runda på stan i en snygg bil eller liknande för att kolla läget. Numera tar vi alltid VPS med våra retrocyklar och jag kan minst sagt säga att vi får mycket blickar. Utan att ens visa en bild så ska jag försöka beskriva känslan och bilden av en Wafabike för dig för att du helt enkelt kanske ska få ett hum åtminstone vad det är jag pratar om.

Det är alltså en så kallad fatbike elcykel som har feta däck och som mer cruisar fram än något annat. Ta vilken Harley Davidsson som helst, oavsett så har du mer effekt och image på en Wafabike. Det är helt enkelt via wafabike.se du kan köpa Sveriges fetaste elcyklar och fatbikes men nu också lite nya varianter av transportmedel.

Det roliga är att ta sig framåt

Man säger ofta att utsidan inte räknas med när det gäller dessa cyklar så är det tyvärr så. Det kanske låter ytligt men jag måste faktiskt bestämt säga att det är utseende på min cykel som gör hela grejen. Visst att den är driven på el och att själva insidan på cykeln är otroligt mycket finess det med. Men en elcykel kan du köpa egentligen vilken som helst för att man typ ska tro att det är en vanlig.

Dessa cyklar är till för att sticka ut, det är meningen att den ska fångas folk blickar. Jag är helt säker på att folk är avundsjuka och jag bara njuter av det om jag ska vara helt ärlig. Så gå in via deras hemsida och se till att skaffa en lika cool cykel som oss!