Miljövänliga och giftfria leksaker på kalas

Om några dagar fyller vårt äldsta barn 4 år. Vi hade tänkt att det bara skulle bli jag, hans mamma och hans syskon, inget stort kalas med andra ord. Men i början av veckan fick jag ett samtal från min bror, deras barn fyller också år snart. Vi bestämde därför för att slå ihop båda kalasen till ett litet större kalas. Deras barn är 2 år.

I och med födelsedagarna blir det givetvis även två barn som blir glada av sina presenter att se fram emot. Till vår son har vi köpt miljövänliga och giftfria leksaker från Vikingtoys. Det är leksaker som är specifikt gjorda för barn i hans ålder.

Det blir tyvärr lite annorlunda i år då vi inte kan fira med våra gamla föräldrar som vanligt. Men min. bror har löst detta genom att ha FaceTime uppsatt hos våra föräldrar. Det gör att barnens mor och farföräldrar kan vara med. De kanske inte är med under hela dagen, men åtminstone en kort stund, eller någon timme. Det vet jag att barnen kommer uppskatta. En smidig och bra pandemi-lösning.

Det ska bli riktigt kul med barnkalas för två. Hoppas nu bara att vi får varmt väder också då alla kalas bör vara utomhus.