Bordslampa till midsommar

Årets midsommar kommer bli aningen annorlunda än tidigare midsomrar. Då jag just sitter i självkarantän för att skydda mig från smitta, blir det ett ensamt firande i min lägenhet. Jag har dock införskaffat det mesta man kan behöva för att fira midsommar, så som mat, dricka, snaps flaggor och snacks. Den mat jag har köpt (och levererad till min dörr) är allt från potatis och gräslök till sill och jordgubbar, och förstås prinskorvar, köttbullar och ingredienser till Janssons frestelse. Den snaps jag har köpt är en Gammeldansk, har alltid tyckt om smaken av Gammeldansk framför andra snapsar. Har också köpt en hel del läsk. De snacks jag har köpt är vanliga OLW chips. 

För att göra hela dagen mer stämningsfull har jag också köpt en fin bordslampa som jag har ställt mitt på matrumsbordet. Bordslampan kommer kunna lysa upp hela helgen, och göra mig lite gladare. Utöver bordslampa har jag också köpt en hel del digitala filmer, som jag tänker plöja igenom under helgen. Det är filmer i alla genrer, allt från klassiska Hajen från 70-talet till nyare filmer som Sonic the Hedgehog från i år.

Jag önskar er alla en riktigt god midsommar och hoppas att ni får dela den med nära och kära.