Här snackar vi riktiga sexleksaker

Ni kan säkert föreställa er hur det kan bli på en tjejkväll. Det blir både högt och lågt vad det gäller samtalsämnen och det är ju det som gör det så roligt. Efter några glas vin blev det prat om sängkammaren och sex. Inte för att man inte kan ha sex på andra ställen men hur det än är så är sängen bekvämast. Skratten ekade mellan väggarna och det var nog en överhängande risk att grannarna skulle börja göra uppror. Men det var lite svårt att låta bli att asgarva när Liselott berättade om den gången hon hade köpt analkulor till sin man.

Vi visste alla redan att Liselotts man, Janne, är en assman av stora mått och att när han väl ska till att krypa på så vill han göra ett besök där bak. Liselott hade inget emot det. Det funkade för henne, och som hon skämtsamt sa att om hon ibland tyckte att det blev lite tråkigt så kunde hon alltid läsa i en bok tills han hade gjort sitt. Liselott berättade också att när hon smög sin hand till Jannes bakre delar så klämde han ihop skinkorna så hårt att det hade varit omöjligt att få in en enkrona i skåran. Hon tyckte ju inte att det kändes speciellt rättvist eller jämlikt. Liselott bestämde sig för att göra något åt det.

Att gå till en affär för sexleksaker var uteslutet men på Internet kan man ju hitta allt mellan himmel och jord. En vecka senare hämtade Liselott paketet på OK/Q8. På kvällen visade hon Janne sitt nya inköp och berättade helt enkelt att om han ville fortsätta som han brukade så skulle Liselott få använda analkulorna på honom. Asgarven ville aldrig sluta när Liselott summerade med att Janne hade blivit riktigt beroende av sin nya leksak.

Kommentarer är stängda.